Domača dojenčkasta hrana, za na pot!

Dnevi niso še tako mrzli, vsak dan brez snega in dežja je potrebno izkoristiti in šibati v naravo ali na sprehod po mestu 🙂 . Ker ima naš 6. mesečnik že velik apetit in dva obroka na dan … Je tukaj moja zaloga za na pot. Raje se lotim kuhe že zjutraj, kot da kupujem razne pripravljene mixe.

Soparnik od Aventa je naravnost balzam za dušo in mi prihrani veliko časa. Danes čisto enostaven meni za malega škrata :

 • posoparim domač krompir in domačo bučko, zmiksam in zapakiram v termo lonček, da kosilo ostane toplo + žlica domačega olivnega olja.
 • domači frutek ( še vedno malo posoparim domače jabolko in ga zmixam v kašo ) zapakiram v steklen kožarček. V posebno vrečko dam skledico in malo riževe kaše. Ko je čas za malico vse skupaj zmešam. Pa dober tek!

 

Prejšnja objava Naslednja objava

Morda ti bo všeč tudi

2 komentarja

 • Odgovori Anja 21. 1. 2016 at 8:59

  Pozdraljena, super si in dajes mi veliko energije, HVALA! Tudi jaz sem drugič mamica dveh škratov fantička in pupe (3,5 in 6 mesecev) naporno vendar super duper fajn 😉 zanima me kje si kupila termo posodo za shranjevanje hrane? Lp Anja S.

  • Odgovori tjasa 26. 1. 2016 at 20:28

   Živjo Anja! Hvala za tako lepe besede! Tp posodo sem kupila že dolgo nazaj in smo že iskali novo. Baje jih ne držijo v Slovenji več. Drugače pa v Baby Centru. Vredna vsakega centa.

  Odgovori