L … kot Ljubezen!

Sobotni večer, kapljice tolčejo po zunanjem oknu … Yannkee svečka diši po prostoru, naravnost obožujem njihov vonj. Nekateri se odpravljajo na sobotne zabave, nekateri bodo ostali pred tvjem, nekateri so v objemu svoje drage/dragega, nekateri so v objemu mačke ali psa pred tvjem 😀 … Nekateri smo pa pač sami :)! No, seveda ne sami … Najlepše bitje sladko spi, še eno najlepše bitje pa je nekje med zasneženimi gorami in pridno trenira … Spet prihaja sezona, kar pomeni zame čas samote … Človek misli vedno znova, da se navadi … Ampak se ne … Ker so naši in najini trenutki tako lepi, da se jih vsakič znova ‘ navlečem ‘ in ko jih ni, mi je grozno!

Danes je bil dan prve tekme, in dan Tine Maze. Bravo! Najlepše mi je gledat tekmo z mojim dragim ( ko je doma ), mi vse razloži … in da ga gledam kako euforično pripoveduje … Privoščim vsakemu smučarju uspehe kakršne si želijo … Ker vem čemu se vse odrečejo in kaj vse pretrpijo … Lahko jim samo rečem : kapo dol!

Danes sem cel dan čutila pozitivno energijo v zraku, kljub dežju … Nekakšno toploto pri srcu, ekstremno … Najbrž je to vse posledica Ljubezni 🙂 … Zanimiva je ta stvar … Kako te pogreje in kako ti polepša deževne dni … Kako je vse čarobno …Koliko energije ti podari…  Kako se smejiš, kar v tri dni in kako pozabiš na hrano in vse ostale stvari … In  čemu si se pripravljen odreči zaradi ljubezni … In kaj vse narediš za ljubezen … Ljubiti in biti ljubljen – mislim, da je to nekaj najlepšega v življenju … Vsak si jo najbrž predstavlja drugače oziroma čuti drugače … Jaz jo čutim kot zvezdo, ki me je zadela in odbila v neskončnost 🙂 , neskončnost kjer sva midva … Čutim jo po vsem telesu, čutim jo v srcu … Podnevi in ponoči … Ko sem sama, ko sva  ( smo ) skupaj … Prisotna je 24 ur na dan … Najbolj jo pa čutim v njegovem objemu, poljubu … Ko sva skupaj, dihava skupaj … Ko pa nisva, pa tudi …Ko najdeš partnerja s katerim si želiš biti celo življenje  in on s tabo :  je noro … Šele zdaj, ko sem ga nehote našla to vidim, kako noro je … In vrjamem, da traja do smrti in še več … Parom, ki so skupaj želim čim več preživetega časa skupaj ( tudi če ga je malo, ga takrat bolj ceniš ), posvetite poznornost en drugemu … naredite kakšno neumno stvar, se prileže!  … Ne postanite utrujeni,samoumevni in dolgočasni … Ohranjajte vajine trenutke pa čeprav so dnevi norišnica … pustite skrbi za sabo ali pa v njegovem/njenem objemu … Zakaj pa bi morali vedno skrbeti? Vsake toliko se preklopite v brezskrbna leta in pomagalo bo!  … Ne prelagajte trenutkov, ker življenje je kratko … Naj ostane čarobnost, vedno!  Cenite objeme in poljube … Cenite čas, ki  ga preživita skupaj … Svet hiti in drvi naprej, spomnite se prvih dnevov z njo/njim … Kaj vse sta skupaj dosegla … Preživela … Posvetite se en drugemu pa bodo dnevi do konca življenja takšni kot so bili vajini prvi … Če je prava ljubezen vam čarobnost ne uide! … Never grow up even if u are old :)!

Do naslednjič …

keep-calm-and-never-grow-up-16

 

 

P.s … Blogi so zapisani tako, kot mi švigajo misli … Brez razmišljanja in ne slovnično seveda … Moje tri …, ki jih tako obožujem … Tipke briši – ne poznam! Takšni, kot so bili srednješolski dnevniki napisanji z nalivnim peresom, brez brisalca :) ! …

 

Prejšnja objava Naslednja objava

Morda ti bo všeč tudi