Brskam po kategoriji

Priporočam

Tudi če bi imela 10 otrok, bi ohranila dolge lase!

Tokrat izpod mojih prstov malo drugačen zapis. Ne bom opisovala, kaj vse je pred mano in kakšna energija me obdaja. Niti ne bom govorila, katere sestavine potrebujemo, da napolnimo naš želodček. 🙂  Ne, nič od tega. Tokrat bom opisovala svoje lase! 🙂

Beri naprej

Magnesia. Video. Moja malenkost! Manj sedenja, več akcije.

Vse se vrti okoli tekočine. Toliko dobre vode imamo pa se sploh ne zavedamo. Kakšna prednost v naši državi, pitna voda skoraj v vsakem domu. Voda, ki je vredna zlata pa nam tako samoumevna. Vesela sem, da spadamo med te države, ki imajo dobro pitno vodo.

Zadnje čase pa se je veliko stvari vrtelo tudi okrog moje ljube in malo drugačne vode MAGNESIE. Nastal je tudi prikupen video, ki vam ga pokažem v linku spodaj.

Beri naprej

Mularija za rojstni dan raja v različnih vlogah. Minicity!

Decembrska norija je minila kot bi tlesknil s prstom. Divji mesec me na trenutke utrudi, pa čeprav tako zelo uživam. Sem pa tja sem se ujela, da se v mislih prepričujem: “Saj nisi utrujena, ko bo konec ti bo pa žal.” 🙂 Pa še res je tako! Družina je bila zbrana na kupu, ušesa so me na trenutke bolela od vsega kričanja in rajanja, želodec se je napihoval, ampak tudi trenirali smo. Ni bilo pretirane slabe vesti, čeprav smo pretiravali s čokolado. Pa kaj!

Letošnji december je bil mesec pomembnih rojstnih dnevov. Spomnila sem se na čas, ko sem bila noseča z Oskarjem in takrat razmišljala: “Waw, ko bom stara 30 let, bo tale buba stara že 5.” Amm… kdaj se je pa to zgodilo? Dejansko sva “okroglo” obletnico praznovala minuli mesec. Še vedno se ne morem načuditi kdaj, kam, kako je šel čas…

Seveda je 5 pomembna številka in temu primerno je tudi rajanje. Žal je rojstni dan Oskarja zelo nehvaležen datum za zbrat vse otroke na kupu, ampak nimamo kaj. Pri nas bo decembra vedno “frka” in bo vse na kupu.

Beri naprej

Potegnila bom cev s termalno vodo iz Prekmurja do Ljubljane.

Kosmati copati so privlečeni iz omare, najljubši topel pulover me objema in vonj po kurjavi … mi zadiši v nosu. Dobro vem, da mi bo čez nekaj dni ‘ šlo že pošteno na živce’  … ampak tale prehod, ko v zraku zavoham zimske dni … se zavijem v vsa možna topla oblačila, ki jih premore moja omara  … nalijem domač čaj in uživam na kavču … takrat, ko le lahko.

Današnji vonj čaja … me je spomnil na vikend. Kako zanimivo, da te določen vonj popelje v nek spomin. Enkrat sem celo našla nek vonj parfuma, ki sem ga uporabljala kaj pa vem … mogoče v srednji šoli 🙂 in sem se prežarčila nazaj. Tisti vonj, občutek v trebuhu … spomin. Kakorkoli, da ne bom zašla 🙂 … VIKEND! Čaj + vonj + spomin = vikend.

Beri naprej

Zakaj BOBA 4G

Poletje je v polnem teku pa čeprav so sonce zamenjali mrenasti, sivi oblaki. Oči mi danes niso nič kaj hvaležne. Svetloba me bode in veliko kave je na mizi 🙂 . Je pa vikend pred vrati in se ga veselimo.

Tokrat imam za vas par kratih besedic o nosilki BOBA 4G. Če katera koleba z nakupom.

Meni osebno je zelo prav prišla …

Beri naprej