Kako lepo je … ko človek ljubi!

Bele ciklame na desni strani računalnika mi kradejo poglede. Kako so lepe … obsijane s krasno svetlobo pokončne sveče. Danes večer zaključujem s kozarcem penine, kako mi paše 🙂 ! Moje prijateljice bi rekle : šampus je vedno dobra ideja 🙂 . In prav imajo. 

Danes bi enostavno rada zapisala nekaj misli o njem. Mogoče se še katera prepozna, saj nisem edina na svetu, ki ljubi. Kako vsi iščemo ljubezen. No, nekateri je nismo iskali pa se je prikazala ravno takrat, ko tega nismo  hoteli 🙂 . Kako vsi hrepenimo po ljubezni. Ne govorim samo v partnerskem smislu … ljubezni do ‘ kužijev ‘ – živali, ljubezni do otrok, prijateljstva … Če je pa tako lepo, ko ljubimo 🙂 . Enostavno lahko premikaš gore in počneš nemogoče. Jaz tudi jedla nisem par dni, ko me je močno udarila ha ha.  Sama sem nevrjetno čustvena in tega me ni sram pokazati, včasih sem celo ponosna, ker vidim da vse skupaj izginja … romantike ni več veliko. Jaz sem pa stara dobra Julija, ki ima svojega Romea. No,  sicer se je njuna zgodba drugače končala 🙂 ampak pustimo to 🙂 … It was all about love . 

Dnevi tečejo, on odhaja . Mi ostajamo, jaz ostajam … vse, kar počnemo skupaj kar na enkrat počnem sama. Večere preživljam sama, ob soju sveč . Saj se ne pritožujem, da mi kdaj ne paše 🙂 ampak šele takrat , ko  nekdo ni ob tebi opaziš kaj vse ima 🙂 . Nam ljudem postane vse skupaj preveč hitro ‘ samoumevno ‘ . Jaz sem tiste vrste človek, ki se rad zbuja zaljubljen vsak dan 🙂 … ne govorim o konstantnih metuljčkih, da ne bo pomote ampak …  saj vemo o čem govorim. Temu pravim ‘ sparkl ‘ . Sparkl ohranja dolgoletno zvezo lepo in srečno. Vsaj tako mislim. Ne dolgo nazaj sem razmišljala ( včasih razmišljam tudi bedarije, pa kaj! ) kako smo ženske zahtevne. Vedno bi rade slišale lepe besede, želimo moškega iz filma, ki se večkrat pokaže s šopkom v roki na vratih … želimo fanta, da nas zasuva iz dneva v dan s poljubi … da nas kuje v zvezde. Kaj si pa želijo oni ? 🙂 Saj so krvavi pod kožo tako kot me, a ne? Najbrž isto 🙂 … prišla sem do zaključka, da moramo tudi me večkrat naše moške kovati v zvezde, ker hitro dobiš dvojno porcijo lepih stvari nazaj ha ha . Kakorkoli saj si to zaslužijo … no, najbrž ne vsi 🙂 . Moj si. Čeprav bi ga kdaj najraje utopila v žlici vode je edini človek, ki me pozna v dno duše. Človek za katerega bi ubijala in popoln moški, ki sem ga našla ( oziroma se je kar prikazal ) . Včasih se to prav grozno sliši. Tako si blizu z nekom v življenju … življenje teče in se odvija … skupaj rasteta, skupaj se starata … skupaj se sprehajata skozi življenje… z roko v roki počneta stvari, ti in on … tik – tak in sta skupaj stara … in kaj se zgodi ? Nočem sploh zapisati takšnih stvari … jaz delujem tako – piši in razmišljaj pozitivno – ostalo sproti brišem s tipko ‘ delete ‘ .  Gremo nazaj na ljubezen, ki je tako lepa 🙂 . 

Odnosi … odnosi so posebna stvar. Predvsem meni zanimiva. Imam neko skrito veselje in zelo rada debatiram o takšnih in drugačnih odnosih. Ali so to družinski ali partnerski pa nimam pojma zakaj 🙂 . Vsem bi nekako rada pomagala … s pogovorom očitno. Nimam pojma 🙂 . Veliko stvari sem videla in opazila skozi življenje in bi  rekla, da se učim na napakah drugih. Nočem početi tistega, kar nočem da bi kdo počel meni. Trudim se izkazovati ljubezen tistim, ki si to zaslužijo. Želim pokazati spoštovanje tistim, ki vem … da so ga vredni. Kakšna škoda je, ker vidim in spoznavam različne situacije kako je vse zaigrano. Žalosti me, ker enkrat živimo … današnjega dne ne bo nikoli več in premalo se zavedamo, da čas teče in je življenje prekratko, da nam ljubezen zbeži iz rok. Nič ni samoumevno, odnosi pa so prvi na spisku, za katere se je potrebno trudit. Vsak dan. Včasih je težko pustiti ego v sosednji sobi in se nasmejati. Čudna smo človeška bitja, jaz se nam čudim iz dneva v dan 🙂 … Vsi ljudje hitijo ( kako že gre ? ) , vsak ima svojo zgodbo … nihče ne pozna prave zgodbe, veliko pa obsojamo.  Danes sem samo želela podeliti malo pozitivne energije pa sem zašla v neke čudne temačne sobe na momente ha ha … ampak nisem mislila nič slabega. Hotela sem z vami podeliti moment, ki se je nekaj dni nazaj pletel v moji glavi. Če smo zdravi, imamo vse! Ko pa najdemo še ljubezen do ‘ česarkoli ‘ je pa to vrhunec. 

Ko plujete iz dneva v dan v tako hitrem tempu … ne pozabite, da je življenje eno. Kaj in kdo ima prednost pa presodite sami. Jaz bi vse dala za samo en njegov objem, ki je včasih tako samoumeven. Naj vam nasmehi polnijo usta v teh dneh, ker življenje je lepo, če ga živiš! 

 

Življenje je lepo,
če ga živiš,
tako kot ponuja se samo
in ne da ti ga spremeniš.

Življenje je lepo,
če ga živiš,
tako kot ponuja se samo
in ne da drugega želiš.

Do naslednjič …

<3 FOTO : Matic Kremžar

Prejšnja objava Naslednja objava

Morda ti bo všeč tudi

Ni komentarjev

Odgovori