Kdo pravzaprav smo?

Zvok divjih rockerjev iz Metelkove mi naznanja,da poletja še ni konec. Pogled nad Ljubljano me vedno znova očara pa čeprav ga moje oko vidi večkrat dnevno. Ko se ozrem opazim,da banansta luna prav posebno sije, obdaja jo meglica noči. Sirene tulijo, utrip mesta je tu … V zraku je še vedno vohati tropski veter … no tako pravijo tudi na poročilih, in imajo prav 🙂 . Sprašujem se, če mi bo končno uspelo napisati nov blog, medtem ko stokrat ustanem in malemu korenjaku podam njegovo dudo nazaj v usta. Končno okrasiti novo spletno stran z novim zapisom.

Spomnim se, ko sem prvič poprijela za tipkovnico . Mali O. je bil še čisto,čisto majcen in pričela sem pisati za zabavo. Na pobudo mojega moža, ker sem imela toliko svojih dnevnikov iz srednje šole. Zase in kasneje tudi za vas. Vse skupaj se je stopnjevalo in vi … ki me radi berete ste mi dali zagon,da vse skupaj malo olepšam :). Pravzaprav je tale blog, samo pozdrav in zahvala vam. Blog, da pozdravim tudi nove bralce, ki me bodo spremljali skozi trenutke življenja.

Kdo sem jaz, kdo smo mi?

Jaz sem samo ženska, ki se srečujem z vsakdanjim življenjem. Več ali manj je moje življenje skozi leto brez moža in se moj urnik ne konča. Srečujem se z različnimi vprašanji, ki mi jih postavlja okolica in sama pri sebi razglabljam in si odgovarjam. Opazujem kako moja dva fanta rasteta in ob tem sem žalostna, ker tisti trenutek tega ne morem deliti z mojo ljubljeno osebo. Hkrati sem pa vesela in velika podpora možu, ki lovi svoje sanje … in prav tako jih jaz lovim z njim. Sem tiste vrste mama, ki ima jutra nora in pakira v avto od lupinice do vozička … tista,ki pride nazaj domov iz vrtca včasih že tako zmatrana pa je ura šele 9 zjutraj 🙂 . Tiste vrste jutra, ko je vse NE 🙂 .  Tista, ki si z veseljem skuha jutranjo kavo in čaka kaj ji bo dan novega prinesel. Tista, ki raje poprime za šport, kot se uleže na zofo in zaspi z najmlajšim v naročju. Čeprav sem si danes po zelo dolgem času to privoščila … in je bil balzam za dušo 🙂 . Tista, ki v lonec vrže raje zdravo in hranilno hrano, kot pa zavije v pekarno in si kupi burek 🙂 . Tista, ki ponoči skoraj nič ne spi,ker se je mali gospod tako odločil 🙂 pa še vedno vstanem z nasmehom na obrazu. In tista, ki obožuje starejšega, ki me vsak dan nauči kaj je pomembno v življenju.

Smo samo malo drugačna družina, z drugačnimi poklici. Ljubimo adrenalin.  To kar počnemo nas osrečuje pa čeprav zaradi tega včasih tudi malo trpimo. Z željo, da se nam bo to vse enkrat povrnilo. Vsi živimo in dihamo za našega moškega, ki drvi po belih strminah. Očitno je bil ta, ki je skreiral moje življenje fer 🙂 in mi dal dva krasna fanta … za tolažbo, ker mojega vidim tako malo. Takšna družina, ki zna ceniti trenutke, ki jih imaš z ljubljeno osebo … in uživa v drobnih trenutkih vsak dan posebaj.

Pa naj bo nekaj kratkega za prvič …

Želim vam prijetno noč … Do naslednjič!

 

T.

 

 

 

Prejšnja objava Naslednja objava

Morda ti bo všeč tudi

Ni komentarjev

Odgovori