Magnesia. Video. Moja malenkost! Manj sedenja, več akcije.

Vse se vrti okoli tekočine. Toliko dobre vode imamo pa se sploh ne zavedamo. Kakšna prednost v naši državi, pitna voda skoraj v vsakem domu. Voda, ki je vredna zlata pa nam tako samoumevna. Vesela sem, da spadamo med te države, ki imajo dobro pitno vodo.

Zadnje čase pa se je veliko stvari vrtelo tudi okrog moje ljube in malo drugačne vode MAGNESIE. Nastal je tudi prikupen video, ki vam ga pokažem v linku spodaj.

Naj vam na kratko opišem zakaj je res tako dobra. Meni osebno je velik plus, da ima takšne pozitivne učinke tudi tista, ki je brez mehurčkov. Nikoli nisem ravno z veseljem pila vodo z mehurčki, sploh pa med treningom. No, z veseljem sem jih rada začutila med nosečnostjo, ko mi je kislina ‘ letela’  vsa tja do sredine grla ( saj veste kako to gre : bo imel veliko las… so mi rekli ha ha ). Tukaj je pa super, ker jo lahko pijemo vsi. Vključno z otroci. Je naravna mineralna voda, ki izvira v neokrnjeni naravi in ima edinstveno vsebnost magnezija in natrija. Več ima magnezija in manj natrija, kar je super v primerjavi z ostalimi vodami. Sama jo rada pijem popoldan in s tem tudi nadomestim skodelico popoldanske kave. Manj utrujenosti in več energije. 

Ne bom dolgovezila ampak… ‘ prilepila ‘ video pa si poglejte : https://www.youtube.com/watch?v=VBh3d8raOF4

manj utrujenosti, VEČ ENERGIJE

manj raztresenosti, VEČ KONCENTRACIJE

manj krčev, VEČ ŠPORTA

manj sedenja, VEČ AKCIJE

 

Prejšnja objava Naslednja objava

Morda ti bo všeč tudi

Ni komentarjev

Odgovori