Mulci praznujejo … divja zabava!

December je šel kot bi tlesknil s prstom in Oskarjev 4. rojstni dan tudi.  Najprej sem razmišljala v smeri, da bi praznovanje priredila doma, kot lansko leto … ampak prišla sem do zaključka, da je moj sine tako družaben kot njegova starša in, da bi se naš dom spremenil v katastrofo, če bi 12, 13, 14 ‘ malih pamžev ‘ letalo okoli 🙂 … Njegovi stavki : Mami a smo povabili Mateja, mami a sva napisala vabilo tudi za Majo ? Mami pa tega ? … Moj odgovor : Oskar pa a ti misliš povabit’ cel vrtec : Ja mami, kaj pa jaz morem, če se z vsemi družim in jih imam rad 🙂 ! A Sonjo ( vzgojiteljico ) tudi lahko povabim ? Ha Ha … Torej odločitev je padla, da praznovanje doma za nekaj let odpade.  ‘Prišparane’  bodo tudi moje roke in energija za ‘ pucanje ‘  🙂 .

In tako sem se odločila stopiti v akcijo. Že od vsega začetka mi je zelo pri srcu otroška igralnica Beti in Cej, ker je polna športnih poligonov in to naš mali obožuje. Pozanimala sem se glede praznovanja rojstnih dni in juhu organizirajo tudi to! Naj povem, da se je Oskar tako veselil njegovega žura, da prva stvar, ko je zjutraj pogledal  je rekel : Danes pa imam zabavoooooo!

Praznovanje je potekalo enostavno enkratno in divje. Otroci so se zabavali več kot 2 uri, tekali sem in tja. Igrali različne igre, plezali po poligonu in za piko na i bili oblečeni v viteze in princeske. Seveda naj ne pozabim …  sladkali se z torto po izbiri in seveda tudi pica ni manjkala 🙂 ! Obiskali so nas tudi palčki in DEDEK MRAZ 🙂 !  Tako, kot je užival Oskar in vsi prisotni sem se tudi jaz zabavala ob pogledu nad otročarijo kako divja, kako lička ratujejo vedno bolj in bolj rdeča in kako moj mali raste … vabi svoje prijatelje in me z nasmehom pogleda in objame, ko vstopim v igralnico, in mi reče : Mami ti si faca, ta zabava je res super 🙂 !

Zato 100 % priporočam za igro ali za praznovanje otroško igralnico Beti in Cej. Vse podrobne informacije pa tukaj :

http://www.otroski-center.si/aktivnosti/praznovanje-rojstnega-dne

Hvala igralnica Beti in Cej, da ste naredili naše praznovanje fantastično 🙂 . In hvala vaditeljem za vaše prekrasne nasmehe na obrazu! Vidimo se … kmalu !

Tukaj pa nekaj utrinkov!

unnamed unnamed unnamedunnamed

 

 

Prejšnja objava Naslednja objava

Morda ti bo všeč tudi

Ni komentarjev

Odgovori