Tjaša priporoča : Nakup otroških igrač in december

December je že skoraj pred vrati, jaz pa še vedno gledam kot krt. Beri : kmalu bo star 8 mesecev pa še vedno veselo ‘ papca ‘ sredi noči in če je normalna noč se zbudi cca okoli 6 x , če je enkratna noč se zbudi okoli 3 x , če pa je katastrofalna pa ah …  9 x ali več. A je kje problem ? Ah neeeee 🙂 … Saj bom zmogla  … Kava, ona je moja naboljša prijateljica  !

Kakorkoli … december je moj mesec, obožujem ga. Vedno jamram, da imam rojstni dan pozimi ampak če sem že rojena pozimi, je prav, da sem vsaj v najlepšem mesecu 🙂 . Tako kot so vsi magični in prijazni strici 🙂 , čas MIKLAVŽA, BOŽIČKA , DEDKA MRAZA. Čas obdarovanja in nakupi daril.

Letos sem si izbrala prav posebno otroško trgovino, ki mi vsakič nariše nasmeh na obraz. Igrače so tako barvne in ‘ kjut ‘ . Nekako sem se zapičila v znamko oskar & ellen . Seveda že prvo ime pove, da je to nekaj lepega in posebnega 🙂 . Našla sem zabavne igrače iz mehkega blaga, ki spodbujajo otrokovo domišljijo skozi igro vlog in vse so ročno narejene. Ena bo pripadala mojemu Oskarju ( gusarska ladja v svoji torbici ), druga pa malemu škratu ( knjigica ) … Se sprašujete kaj počne opica tam  ? Pač všeč mi je  … Bo pa od vseh 🙂 .

Miklavž je torej pri nas že izbral darila, če pri vas še ni  … Hitro v akcijo, kar iz kavča . Iz leta v leto mi vedno manj paše stati v dolgi vrsti in se ‘ gužvat ‘  … Jaz sem tukaj našla vse … vse in še celo preveč  …

Otroška trgovina SILLY

http://lly.si

https://www.facebook.com/www.lly.si/?fref=ts

Do naslednjič …

T.

Prejšnja objava Naslednja objava

Morda ti bo všeč tudi

Ni komentarjev

Odgovori