Vse najboljše, Mami!

Zaspano jutro … Rešuje mu vonj po jutranji kavi in svež zrak … Teden sva začela sama z Oskarjem, moja ljubezen je že začela z pripravami. Treba se bo zopet privadit na samoto, tokrat bo še težje. Človek misli, da se navadi ampak nikoli! No to rundo bo še šlo saj je samo 10 dni, ampak nasledjo … Bom jamrala v naslednjem blogu 🙂 ! Rok mi pravi, da mi je porod dal nekaj : Trdno spanje ponoči.  ( Očitno se še nisem pobrala od prvih mesecev, Spat? Kaj je že to? )No ni res, zdaj ko njega ni se zbujam na vsako uro … Dal mi je sproščenost noči, ker vem da on sliši ha ha.Najbrž me je strah, da nebi slišala Oskarja če bi kaj godrnjal ( čeprav spi celo noč ) … Danes sem se zbudila ‘ zalimana ‘ … Rok pogrešava te, nenormalno! Veseliva se našega dopusta, to me drži nasmejano … Drugače mislim da bi se lahko zavlekla v poušter in jokala. Saj vem, da je vse minljivo ampak v teh mesecih smo bili nerazdružljivi … Komu naj skuham jutranjo kavo? … … Čakam, da pride iz treninga? Kuham? Grem na suši? Na tortico v zvezdo 🙂 ? Se stisnem? … Ahhhhh!

Povod za pisanje bloga mi je dala : Moja mami in njen rojstni dan. Razmišljala sem kako je res, kar pesem govori : Mama je ena sama, svet z njo se začne … Zdaj,ko sem sama mama mi je to še toliko bolj jasno … Kaj vse starši naredijo, da te spravijo na noge … Čemu se vse mama odreče, da skrbi zate … In to ne prva leta življenja … Še ko odrasteš … je vedno prva zate povsod … Te umiva, te daje spat, te uči, te hrani, te vozi na sprehode, te tolaži, te nasmeje … Uči te čustev … Uči te življenja … Varuje te pred slabim in želi ti stvari katere te nebi nikoli prizadele … Nevrjetno kaj vse naredijo starši, da jih kasneje pri 15. letih spraviš ob živce in loputaš z vrati :), grozno ha ha.  Sama imam krasno mamo  ( tudi krasnega očeta seveda, ampak tatko to je blog o mami da ne boš ljubosumen – saj veš da ti si naš James Bond 🙂 ! ) Imela me je zelo mlada – to je ljubezen med mamo in tatkotom , zato zdaj spada med moje prijateljice … In to je super! Z njo delim vse občutke in brez nje, hm … brez nje bi ubistvu umrla. Gojive navezo, da ko se ne vidimo se slišimo hm približno 3 krat ali večkrat na dan … Za brez veze :)! Mamica zlata kuhaš najboljša kosila, čas s tabo je dragocen, rada te spravim v dobro voljo ko si žalostna, rada te razjezim ( no odkar sem mama nič več ha ha ), rada sem v tvoji družbi, rada imam tvoje sendvičke ob 22 zvečer pred televizjo – neizmerno rade jeve, ko sve skupaj! Rada imam vse kar narediš in najrajši imam srečo v tvojih očeh. Želim ti vse najlepše za tvoj 20. rojstni dan ( ha ha ), vedi da si najboljša mami na svetu! Srečna sem da te imam! Vsakemu želim tako mami in takšno navezo, ker to je nekaj najlepšega! Hvala ti za to kar si! Simply D’best!

Do naslednjič …

428013_10150573464548176_835031054_n

 

P.s … Blogi so zapisani tako, kot mi švigajo misli … Brez razmišljanja in ne slovnično seveda … Moje tri …, ki jih tako obožujem … Tipke briši – ne poznam! Takšni, kot so bili srednješolski dnevniki napisanji z nalivnim peresom, brez brisalca :) ! … 

Prejšnja objava Naslednja objava

Morda ti bo všeč tudi